Raluca Turcan: Dacian Cioloş ar fi fost şi ar fi binevenit în PNL. Cioloş decide dacă vine sau nu

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că Dacian Cioloş "ar fi fost şi ar fi binevenit în PNL", afirmând că nu se poate da un vot în BPN PNL în privinţa unei decizii personale care îi aparţine fostului premier.

161 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Dacian Cioloş ar fi fost şi ar fi binevenit în PNL. Cioloş decide dacă vine sau nu

Raluca Turcan: Dacian Cioloş ar fi fost şi ar fi binevenit în PNL. Cioloş decide dacă vine sau nu (Imagine: Alexandra Pandrea/ Mediafax Foto)

"Nu cred că se impune o discuţie în Biroul Politic despre o decizie individuală a domnului Cioloş. Pot doar să comentez decizia domnului Cioloş.(..) Cum ar putea să se dea un vot în BPN în privinţa unei decizii personale pe care trebuie să o ia un om, dacă vine sau nu în PNL? Cred că foarte mulţi colegi s-au exprimat că Dacian Cioloş ar fi un om foarte bun pentru a face parte din echipa PNL. Suntem în plin proces de reconstrucţie al PNL. Este nevoie şi de oameni noi în decizia politică şi cred că solidaritatea este foarte importantă în astfel de momente", a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul şedinţei Comisiei de unificare a PNL.

Raluca Turcan a afirmat că nu a privit ca un "ultimatum" anunţul făcut de Dacian Cioloş, potrivit căruia ia in calcul inclusiv un proiect politic nou.

Întrebată dacă Dacian Cioloş a decis să îşi facă partid şi să nu se încrie în PNL după ce a văzut rezultatele sondajelor, Raluca Turcan a afirmat că va comenta în momentul în care Cioloş "se va pronunţa public".

"Nu s-a pronunţat public, deocamdata mi se pare normal să comentez în momentul în care se va pronunţa public. Din punctul meu de vedere poziţia este aceeiaşi, cred că domnul Dacian Cioloş ar fi fost şi ar fi binevenit în PNL", a spus Turcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici