Raluca Turcan: Demisia lui Cepoi, urmarea firească a apariţiei conflictului de interese sesizat de ANI

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că demisia lui Vasile Cepoi din funcţia de ministru al Sănătăţii este urmare firească a apariţiei conflictului de interese sesizat de ANI, arătând că premierul Ponta ar fi trebuit să-l demită din prima secundă a sesizării.

228 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Demisia lui Cepoi, urmarea firească a apariţiei conflictului de interese sesizat de ANI

Raluca Turcan (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Demisia lui Vasile Cepoi e urmarea firească a apariţiei conflictului de interese sesizat de ANI. Problema nu este că şi-a dat demisia, problema este că nu l-a demis premierul Victor Ponta, care ar fi trebuit să aibă această reacţie în prima secundă a apariţiei informaţiei cu privire la gestionarea fondurilor europene", a precizat Turcan.

Ea a adăugat că acest lucru trebuia să se întâmple mai ales că din partea Comisiei Europene există o cerinţă explicită cu privire la transparenţa şi bunul management în folosirea fondurilor europene.

Vasile Cepoi a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii, Raed Arafat preluând prerogativele ministeriale.

Cepoi a cerut premierului să fie eliberat din funcţie, iar premierul a acceptat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici