Reacţia lui Cîţu după demiterea Guvernului. „Binele învinge!”

Florin Cîţu vine cu prima reacţie după demiterea Guvernului: „Binele învinge!”.

15073 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Cîţu după demiterea Guvernului. „Binele învinge!”

Reacţia lui Cîţu după demiterea Guvernului. Binele învinge!

Premierul demis a postat pe Instagram un mesaj, în care a scris doar „Binele învinge!”.

Guvernul Cîţu a fost demis după ce marţi 281 de parlamentari au votat pentru moţiunea de cenzură a PSD. Este vorba despre senatori şi deputaţi de la PSD, USR şi AUR. Pentru a fi aprobată, moţiunea avea nevoie de 234 de voturi.

Co-preşedintele AUR, George Simion, a spus imediat că formaţiunea politică are o propunere de guvern de specialişti şi a vorbit şi de suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, s-a declarat pregătit să reînceapă discuţiile cu PNL, dacă liberalii vin cu o altă propunere de premier decât Florin Cîţu. Cioloş spunea că cele două opţiuni sunt: reînceperii discuţiilor cu PNL sau USR PLUS va rămâne în opoziţie.

Liberalul Florin Roman a spus, la rândul său, că PNL va respecta cutuma ca preşedintele partidului să fie şi propunerea de premier.

La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va convoca partidele la consultări abia săptămâna viitoare, pentru a le da timp să se întrunească şi să găsească „abordări mature”.

CITEŞTE ŞI: Guvernul Cîţu a fost demis. Proceduri: desemnarea unui nou premier şi scenariul alegerilor anticipate

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici