Senatorul PSD Nicolae Bacalbaşa despre protestul parlamentarilor USR care i-au strigat "Ruşine!" ministrului Justiţiei: Un act de impotenţă a unor voaierişti

Senatorul PSD Nicolae Bacalbaşa a declarat, miercuri, că acţiunea de protest desfăşurată de mai mulţi parlamentari USR în faţa grupului PSD, care a dus la obstrucţionarea unei conferinţe de presă a ministrului Justiţiei, Florin Iordache, reprezintă "un act de impotenţă a unor voaieurişti".

2708 afișări
Imaginea articolului Senatorul PSD Nicolae Bacalbaşa despre protestul parlamentarilor USR care i-au strigat "Ruşine!" ministrului Justiţiei: Un act de impotenţă a unor voaierişti

Senatorul PSD Nicolae Bacalbaşa despre protestul parlamentarilor USR: Un act de impotenţă a unor voaierişti (Imagine: Liviu Adascalitei/ Arhiva Mediafax Foto)

"Este un act de impotenţă - nu sexuală - politică a unor voaieurişti care, în lipsa unor mecanisme naturale de manifestare a voinţei acestui popor, caută să producă scandal. Nişte impotenţi care nu respectă o cărticică numită Constituţia. Vai de capul lor, să vedem la ce mai dau foc", a spus Bacalbaşa.

Ministrul de Justiţiei, Florin Iordache, a fost apostrofat, miercuri, în Parlament, de mai mulţi deputaţi USR, care i-au strigat "Ruşine!" şi i-au obstrucţionat o conferinţă de presă, un deputat PSD replicându-le celor de la USR: "Băi sălbaticilor, băi! Băi nesimţiţilor, băi!".

Iordache a venit miercuri la Parlament şi a început o conferinţă de presă în holul care deserveşte sala de grup a PSD. În momentul în care a dorit să se adreseze reprezentanţilor presei, mai mulţi parlamentari USR au venit în jurul lui, aceştia strigându-i "Ruşine!" şi afişând mesaje scrise pe coli A4 cu acelaşi mesaj.

Mai mult, un parlamentar USR s-a aşezat pe jos, în faţa pupitrului unde Iordache susţinea conferinţa de presă, afişând o coală A4 cu mesajul "ruşine!" şi purtând la gât o eşarfă tricoloră.

Iordache a fost nevoit să susţină conferinţa de presă în sala de grup din cauza acestui protest spontan al parlamentarilor USR la adresa sa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici