Sorin Grindeanu, despre ţigara pe care o fuma în biroul lui Liviu Dragnea: Era cu aburi. Da, cu un aparat, IQOS / Călin Popescu Tăriceanu: Nu-i condamn pe fumători

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a declarat, marţi, că ţigara pe care o fuma la Parlament era una cu aburi, afirmând că, deşi este un fumător înrăit, respectă legea anti-fumat.

3577 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu, despre ţigara pe care o fuma în biroul lui Liviu Dragnea: Era cu aburi. Da, cu un aparat, IQOS / Călin Popescu Tăriceanu: Nu-i condamn pe fumători

Călin Popescu Tăriceanu, după ce Sorin Grindeanu a fumat în biroul lui Dragnea: Nu-i condamn pe fumători (Imagine: Sorin Grindeanu / Mediafax Arhiva Foto)

"Sunt fumător şi, dacă vă uitaţi, noi în urmă cu câteva minute am declarat că susţinem (legea anti-fumat - n.r.). Îmi este foarte greu ca fumător destul de înrăit să respect, dar respect. Am stat foarte mult cu ţigări neaprinse sau o ţigară neaprinsă şi, în rest, am fost ajutat de un coleg cu o ţigară cu aburi, care este legală", a spus premierul desemnat.

Grindeanu a negat că ar fi fumat o ţigară normală.

"Da, cu un aparat, IQOS", a răspuns Grindeanu, întrebat dacă ţigara pe o fuma era una cu aburi.

Întrebat dacă a votat împotriva legii anti-fumat, Grindeanu a afirmat că legea este restrictivă, dar o respectă.

"Alături de 19 colegi, pentru că mi se părea în acel moment că este cea mai restrictivă lege din Europa, dar este o lege adoptată pe care trebuie să o respectăm", a răspuns Grindeanu.

Sorin Grindeanu a fost văzut fumând în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în condiţiile în care legea interzice fumatul în spatiile închise şi în instituţiile publice.

Călin Popescu Tăriceanu, după ce Sorin Grindeanu a fumat în biroul lui Liviu Dragnea: Nu-i condamn pe fumători

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat marţi în contextul în care premierul desemnat Sorin Grindeanu a fost văzut fumând în biroul lui Liviu Dragnea, că este "foarte îngăduitor cu fumători" şi că nu îi condamnă, pentru că şi el fumează uneori.

"Ce se întâmplă în birou la domnul Dragnea, nu ştiu. Punctul doi, până una - alta să ştiţi că poziţia mea este de preşedinte al Senatului şi nu de responsabil cu poliţia fumatului. Punctul trei eu sunt foarte îngăduitor cu fumătorii, pentru că şi mie îmi place să fumez din când în când câte o ţigară când sunt relaxat. Mi se întâmplă foarte rar, dar nu-i condamn pe fumători, în aşa fel la întrebarea dumneavoastră cred că aş greşit «andrisantul»”, a răspuns preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, întrebat dacă în biroul său se fumează, pentru că Sorin Grindeanu a fost surprins fumând în biroul lui Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu a fost văzut fumând în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în condiţiile în care legea interzice fumatul în spatiile închise şi în instituţiile publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici