Steriu despre legea propusă de Udrea: Reprezintă doar un semnal, nu este neapărat al PMP

Preşedintele executiv al PMP Valeriu Steriu a declarat sâmbătă că propunerea legislativă a Elenei Udrea privind limitarea la 3 luni a termenului în care cei care au săvârşit fapte de corupţie pot face denunţuri fără a fi pedepsiţi reprezintă ''doar un semnal'' şi nu e ''neapărat'' susţinut de PMP.

1508 afișări
Imaginea articolului Steriu despre legea propusă de Udrea: Reprezintă doar un semnal, nu este neapărat al PMP

Steriu despre legea propusă de Udrea: Reprezintă doar un semnal, nu este neapărat al PMP (Imagine Razvan Chirita / Mediafax Foto)

''Nu este neapărat un proiect al partidului. Nu îl cunosc suficient de bine, dar cu siguranţă marţi, în şedinţa de grup, vom face o analiza la nivelul grupului pentru a vedea în ce măsură el poate merge mai departe cu susţinera partidului. Trebuie spus că deocamdată e foarte puţin probabil ca acest proiect să intre în dezbatere publică, timpul este foarte scurt. În următoarele 3 luni în Parlament ne vom regăsi din păcate de foarte puţine ori şi mai degrabă cred că acest proiect reprezintă doar un semnal şi nu o iniţiativă care să aibă şanse să fie finalizată de acest Parlament", a răspuns Steriu, întrebat depre propunerea Elenei Udrea care a fost semnată şi de 15 parlamentari PMP.

Deputatul Elena Udrea propune, într-o iniţiativă legislativă depusă în Parlament, limitarea la trei luni a termenului în care cei care au săvârşit fapte de corupţie pot face denunţuri fără a fi pedepsiţi.

Iniţiatoarea, care are mai multe dosare de luare de mită, prezintă demersul ca fiind unul de a asigura ''norme punitive'' împotriva celor ce au săvârşit fapte de corupţie. Propunerea a fost semnată de mai mulţi parlamentari PNL, PMP, PRU şi 2 parlamentari PSD (Mădălin Voicu şi Ionel Agrigoroaiei).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici