Tăriceanu are emoţii înaintea summit-ului NATO

Premierul Tăriceanu s-a declarat impresionat de organizarea pentru summit-ul NATO, arătând că are emoţii înaintea unui astfel de eveniment important, deoarece doreşte ca reuniunea să reprezinte o reuşită, şi cerând presei să se concentreze totuşi pe conţinutul politic al lucrărilor, nu pe organizare.

17 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu are emoţii înaintea summit-ului NATO

Tăriceanu are emoţii înaintea summit-ului NATO (Imagine: Mediafax Foto)

"Recomandarea mea, dacă îmi permiteţi, este de a vă concentra mai mult pe elementele politice care vor marca acest summit", a spus Tăriceanu presei.

El a arătat că, aşa cum se întâmplă întotodeauna când este organizat un eveniment important, are emoţii deoarece doreşte ca summit-ul să reprezinte o reuşită pentru România.

Şeful Guvernului a sosit, marţi, la Palatul Parlamentului pentru a verifica modul în care sunt amenajate spaţiile destinate summit-ului NATO şi ultimele pregătiri, cu o zi înainte de începerea reuniunii.

El a vizitat sălile în care vor fi organizate lucrările reuniunii şi, respectiv, întâlnirile bilaterale ale membrilor delegaţiei României cu oficiali străini, precum şi centrul media.

Summit-ul NATO este programat să se desfăşoare la Bucureşti, în intervalul 2-4 aprilie.

Reuniunea, una dintre cele mai mari evenimente politice, va reuni la Bucureşti 26 de lideri ai ţărilor aliate, în centrul de conferinţe al Palatului Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici