"Terminatorul" Schwarzenegger spune că ar câştiga alegerile din 2024 şi că Trump nu are nicio şansă să revină la Casa Albă

Fostul guvernator republican al Californiei Arnold Schwarzenegger a declarat într-un nou interviu că dacă va candida la preşedinţie în 2024, ar câştiga, însă nu este eligibil pentru că este născut în Austria.

1322 afișări
Imaginea articolului "Terminatorul" Schwarzenegger spune că ar câştiga alegerile din 2024 şi că Trump nu are nicio şansă să revină la Casa Albă

Simpsons/Terminator

„Da, desigur”, i-a spus Schwarzenegger lui Chris Wallace de la CNN, când a fost întrebat dacă va candida. Dar  Constituţia nu permite ca unui cetăţean american născut în altă ţară să candideze la preşedinţie. 

Interviul lui Schwarzenegger cu Wallace, care va fi difuzat vineri, a fost obţinut pentru prima dată de People Magazine .

Adică, gândeşte-te la asta chiar acum”, a spus el. „Vreau să spun, cine este acolo, care este cu adevărat o persoană care poate aduce pe toţi laolaltă... pentru că acum este o întrebare despre cine votaţi, mai degrabă decât pentru cine votaţi”.

Uite, nu e o idee. Văd atât de clar cum aş putea câştiga acele alegeri”, a adăugat Schwarzenegger.

Fostul guvernator al Californiei, care l-a criticat anterior pe fostul preşedinte Trump, i-a mai spus lui Wallace că Trump ar putea avea „probleme grave” din cauza recentelor acuzaţii federale aduse cu privire la manipularea materialelor clasificate.

„Dacă acuzaţiile sunt corecte, atunci el va avea probleme grave”, a spus Schwarzenegger.

„Dar, în acelaşi timp, trebuie să spun, suntem întotdeauna nevinovaţi până când ne dovedim vinovaţi, aşa că să aflăm ce spun instanţele în viitor”.

Cu toate acestea, Schwarzenegger a spus că este încrezător că Trump  nu va mai fi ales preşedinte.

Nu sunt îngrijorat pentru asta, pentru că nu cred că se va întâmpla”, a spus el, citat de The Hill

În serialul Simpsons, Arnold Schwarzenegger este parodiat ca fiind preşedintele Statelor Unite. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici