Toader: E prea multă preocupare faţă de demisia sau demiterea mea. Există viaţă şi după ministeriat / Dragnea: La ultima noastră discuţie nu am sesizat că ar vrea să demisioneze

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, joi, pe Facebook, că observă în spaţiul public prea multă preocupare faţă de o eventuală demisie sau demitere a sa, subliniind însă că „există viaţă şi după ministeriat”.

582 afișări
Imaginea articolului Toader: E prea multă preocupare faţă de demisia sau demiterea mea. Există viaţă şi după ministeriat / Dragnea: La ultima noastră discuţie nu am sesizat că ar vrea să demisioneze

Tudorel Toader: E prea multă preocupare faţă de demisia sau demiterea mea. Există viaţă şi după ministeriat

„Constat faptul ca exista prea multă preocupare faţă de eventuala mea demisie sau demitere. Există viaţa şi după ministeriat!”, a scris ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la un post TV, că ”există nemulţumiri serioase în partid” în legătură cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, sugerând că acesta nu a comunicat eficient cu oficialii Comisiei Europene în privinţa modificărilor legilor Justiţiei.

Replica liderului PSD

Liviu Dragnea a declarat, joi, după ce Tudorel Toader a scris pe Facebook că există viaţă şi după ministeriat, că la ultima discuţie cu ministrul Justiţiei, acesta nu i-a spus şi nici nu dat de înţeles că ar avea intenţia să demisioneze din funcţie.

„Nu am văzut postarea asta. Doi: la ultima mea discuţie cu domnul Toader, nu mi-a zis şi nici nu am sesizat că ar avea intenţia să demisioneze. Dimpotrivă”, a declarat Liviu Dragnea.

Precizările vin după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, joi seară, pe Facebook, că observă în spaţiul public prea multă preocupare faţă de o eventuală demisie sau demitere a sa, subliniind însă că „există viaţă şi după ministeriat”.

„Constat faptul ca exista prea multă preocupare faţă de eventuala mea demisie sau demitere. Există viaţa şi dupa ministeriat!”, a scris ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Însp, tot Liviu Dragnea a declarat luni seara, la un post TV, că ”există nemulţumiri serioase în partid” în legătură cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, sugerând că acesta nu a comunicat eficient cu oficialii Comisiei Europene în privinţa modificărilor legilor Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici