Traian Băsescu: Alegerile din 2009 nu au fost fraudate în favoarea mea. Concluziile din raportul Comisiei sunt ridicole

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat sâmbătă că alegerile prezidenţiale din 2009 nu au fost fraudate în favoarea sa, catalogând concluziile din raportul Comisiei parlamentare de anchetă ca fiind ”ridicole”.

1907 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Alegerile din 2009 nu au fost fraudate în favoarea mea. Concluziile din raportul Comisiei sunt ridicole

Traian Băsescu: Alegerile din 2009 nu au fost fraudate în favoarea mea. Concluziile din raportul Comisiei sunt ridicole

Iniţial, Traian Băsescu a refuzat să comenteze, în momentul în care a fost solicitat să vorbească pe marginea raportului Comisiei parlamentare de anchetă.

”Eu cred că sunt atât de ridicoli cu aceste concluzii, încât nu merită o reacţie a mea”, a spus acesta.

Acesta a mai spus că nu a avut ”curiozitatea” să citească raportul întocmit de Comisia de anchetă pentru alegerile prezidenţiale din 2009, însă a dat asigurări că, la acel moment, scrutinul nu a fost fraudat în favoarea sa.

”Alegerile nu au fost fraudate în favoarea mea, iar acest lucru este dovedit de faptul că, în timp ce noi am avut un singur om în secţiile de votare, deci PDL-ul, ei au fost reprezentanţi din şase partide, toţi împotriva candidaturii mele şi susţinători ai lui Geoană. Cum putea acel un om să fure buletine de vot”, a replicat Băsescu.

Băsescu a conchis spunând că speculaţiile apărute pe marginea acestui subiect sunt ”de proastă calitate”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici