Traian Băsescu, mesaj pentru soţia premierului: "Fiţi bărbată, doamna Grindeanu! Dacă aveţi nevoie de curaj, sunaţi-o pe Maria"

Fostul preşedinte Traian Basescu i-a îndemnat, marţi, pe PSDistii care s-au plâns ca li s-au făcut publice numerele de telefon să nu se sperie de popor şi să nu se mai plângă la TV, îndemnând-o pe soţia premierului Grindeanu să fie "bărbată".

13599 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, mesaj pentru soţia premierului: "Fiţi bărbată, doamna Grindeanu! Dacă aveţi nevoie de curaj, sunaţi-o pe Maria"

Traian Băsescu: "Fiţi bărbată, doamna Grindeanu! Dacă aveţi nevoie de curaj, sunaţi-o pe Maria" (Imagine: ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO)

"Patrioţii PSD-işti s-au speriat de popor. Patrioţi şi iubitori de popor din PSD, nu vă schimbaţi numerele de telefon, nu vă închideţi conturile de facebook. Luaţi viaţa de politician aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început", a scris fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Basescu a susţinut că "patrioţii înspăimântaţi" plâng ca nişte spălătorese la TV pentru că li s-au făcut publice numerele de telefon şi primesc insulte din partea populaţiei.

"Îi văd pe «patrioţii înspăimântaţí» din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii pe sms, în dialog direct sau pe facebook. «Patrioţii înpăimântaţi» se plâng că sunt înfricoşaţi, se simt urmăriţi, îşi simt ameninţată liniştea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averea, viaţa, drept pentru care, plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile", susţine Băsescu, în contextul în care premierul Grindeanu şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea s-au plâns că numerele lor de telefon au fost făcute publice.

Fostul preşedinte reaminteşte că în perioada mandatului său a avut parte de experienţe la fel de neplăcute şi nu s-a plâns.

"«Patrioţii înspăimântaţi» de la PSD uită că acum 3 – 4 ani urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din străfundul bojocilor lor «Băsescu la puşcărie». V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea măi «patrioţi înspăimântaţi» fie că era vorba de soţie sau de cele două fete ? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost", a mai spus Băsescu.

Fostul preşedinte aminteşte şi momentul ţn care în faţa casei sale au fost trimişi zeci de bucureşteni să vadă piscina in care îşi făcea recuperarea dupa operaţia la coloana vertebrală.

"Nici eu şi nici familia nu ne-am plâns public, chiar dacă fetele plângeau în casă. Şi atunci am considerat că este costul pentru onoarea de a apăra ţara de voi", a adăugat fostul preşedinte.

Traian Băsescu precizează că adresa sa a fost făcută publică în anul 2015 de Victor Ponta, iar telefoanele sale (mobilul si fixul) sunt cunoscute public de un an si jumătate, decizie asumată.

"Primesc zilnic sute de telefoane şi mesaje, şi nu mă sperii deloc. Mesaje cu ameninţări, altele cu blesteme pentru mine şi familie, altele cu înjurături sau jigniri, altele cu mesaje de la oameni atinşi de aburii alcoolului, dar cele mai multe sunt conversaţii plăcute, altele aspre despre ce am făcut sau despre ce cred oamenii că nu am făcut dar trebuia să fac, cu oameni care vor să discutăm despre ţară sau despre problemele lor", a spus Basescu.

Fostul preşedinte susţinea din toate aceste telefoane, plăcute sau nu află o mulţime de lucruri despre oamenii din ţara, dar si despre cei care muncesc în străinătate.

"Şi atunci îmi spun că merită să nu-mi schimb numărul de telefon", susţine acesta.

Băsescu îi îndeamnă pe "patrioţii înspăimântaţi" de la PSD să nu se sperie şi să răspundă poporului.

"Răspundeţi poporului la telefon, la sms-uri sau pe facebook. Pe lângă înjurături şi blesteme (de care nu trebuie să vă speriaţi, că nu vă face nimeni nimic), veţi afla de la oameni foarte multe lucruri şi vă asigur că merită să-i ascultaţi", la transmite Basescu PSD-iştilor "patrioţi iubitori de popor".

Fostul şef de stat a are un mesaj în post scriptum şi pentru soţia premierului Grindeanu, pe care o îndeamnă să nu lăcrimeze pentru câteva fluierături şi să o sune pe Maria Basescu dacă are nevoie de ceva.

"Doamnă Grindeanu, fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluerături. Sunteţi soţia Primului Ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu. Asta-i viaţa în stratosferă, iar dacă aveţi nevoie de ceva curaj, sunaţi-o pe Maria", conchis Traian Basescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici