Tudorel Toader, o nouă întâlnire cu Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a avut vineri o nouă întâlnire cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, ultimele discuţii având loc pe 27 martie, în aceeaşi zi în care Laura Codruţa Kovesi a mers la minister, perioadă în care se discuta despre posibila demitere a şefei DNA.

314 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader, o nouă întâlnire cu Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti

Tudorel Toader, o nouă întâlnire cu Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti

"Discuţiile au avut, în prim plan, cooperarea bilaterală pe teme de justiţie, importanţa clarităţii şi accesibilităţii legislaţiei, consultarea cu factorii judiciari, educaţia juridică şi prevenţia, precum şi consolidarea statului de drept şi a eforturilor de luptă împotriva corupţiei. În cadrul întrevederii, a fost subliniată importanţa cooperării cu SUA, ca partener strategic al României", transmite Ministerul Justiţiei.

Ultima întâlnire dintre Tudorel Toader şi Hans Klemm a avut loc pe 27 martie, perioadă în care ministrul Justiţiei făcea evaluarea activităţii Parchetului General şi a DNA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici