Udrea, despre o guvernare PDL-PNL: Orice soluţie luată la nivel de partid este binevenită

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a declarat, vineri, la Iaşi, referindu-se la o posibilă colaborare de guvernare între PDL şi PNL, că agrează orice soluţie luată de democrat-liberali care asigură o mai mare susţinere în Parlament.

15 afișări
Imaginea articolului Udrea, despre o guvernare PDL-PNL: Orice soluţie luată la nivel de partid este binevenită

Udrea, despre o guvernare PDL-PNL: Orice soluţie luată la nivel de partid este binevenită (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Udrea a declarat, într-o conferinţă de presă, că a remarcat schimbările bruşte din declaraţiile liderilor liberali şi că, personal, şi-ar dori ca după doi ani în care PDL a fost criticat vehement de opoziţie, să beneficieze singur de rezultatele pozitive ale măsurilor dure iniţiate până acum de Guvern.

"Personal, mi-aş dori ca după o perioadă de guvernare de doi ani în care am luat măsuri dure pentru electorat, fără susţinerea PNL, ba, dimpotrivă, să beneficiem singuri de rezultatele pozitive ale acestor măsuri. Sigur, este dificil, cu toată opoziţia pe care o avem în Parlament şi cu tot contextul acesta social şi economic, să gândeşti că vei putea, totuşi, să guvernezi singur", a spus Elena Udrea.

Ea a adăugat că orice soluţie luată la nivelul conducerii PDL privind asigurarea unei mai mari susţineri a Guvernului este binevenită.

"Orice soluţie luată la nivel de partid, care asigură o mare stabilitate a Guvernului şi o mai mare susţinere în parlament, cred că este binevenită. Şi asta pentru că perioada este una grea şi este evident că, de multe ori, nu poţi să iei aceste măsuri dificile, dacă nu ai un minim de susţinere", a spus Elena Udrea.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că el nu exclude o variantă de guvern cu PDL, însă acest partid "se exclude de la orice construcţie serioasă de tip guvernamental", în rândul democrat-liberalilor existând un sentiment de derută generat de neîncrederea în Cabinetul Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici