UPDATE: Ambasadorul SUA la Bucureşti, vizită fulger la biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor. Anunţul oficial legat de subiectul discutat

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a avut o discuţie, miercuri, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Palatul Parlamentului.

10777 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Ambasadorul SUA la Bucureşti, vizită fulger la biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor. Anunţul oficial legat de subiectul discutat

UPDATE: Ambasadorul SUA la Bucureşti, vizită fulger la biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor. Anunţul oficial legat de subiectul discutat

Potrivit unui comunicat de presă, principalul subiect dezbătut de cei doi a fost consolidarea Parteneriatului Strategic.

”Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut miercuri, 29 august, o întrevedere cu Hans Klemm, ambasador al SUA în România. Principalul subiect de discuţie a vizat consolidarea Parteneriatului Strategic, care reprezintă o prioritate a agendei de politică externă a României”, se arată într-un comunicat de presă al Camerei Deputaţilor remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, în acest sens au fost menţionate progresele înregistrate pe linia cooperării bilaterale pe componenta de securitate, precum şi interesul deosebit pentru dezvoltarea dimensiunii economice.

”Dincolo de dimensiunea apărării şi securităţii regionale, care a reprezentat şi continuă să reprezinte pilonul de bază al Parteneriatului Strategic, interacţiunile bilaterale acoperă o zonă extrem de vastă de domenii. În prezent, se acordă o atenţie prioritară consolidării dimensiunii economice a acestuia. Astfel de întâlniri sunt extrem de benefice, în special în perspectiva vizitei din septembrie a Secretarului pentru Energie, Richard Perry, care va participa la Summit-ul Celor Trei Mări”, a declarat, conform comunicatului de presă, preşedintele Camerei Deputaţilor, care a accentuat contextul economic favorabil al ţării noastre în perspectiva creşterii prezenţei investiţionale americane pe piaţa autohtonă.

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a ajuns la Palatul Parlamentului în jurul orei 15.30.

Întâlnirea lui Liviu Dragnea cu ambasadorul Hans Klemm nu figura pe programul oficial al preşedintelui Camera Deputaţilor, iar la final acesta a plecat fără să dea declaraţii presei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici