Video USR le oferă flori şi scrisori femeilor din PSD şi ALDE

Parlamentarii USR au oferit miercuri, în Parlament, flori şi scrisori aleselor de la PSD şi ALDE, în semn de pace şi ca îndemn "să îşi facă dataoria faţă de stat" la votul moţiunii.

537 afișări

"Oferim un trandafir şi o scrisoare fiecărei femei din ALDE şi PSD. Îi rugăm să îşi facă datoria faţă de statul român. Nu putem avea în fruntea statului condamnaţi penali. Noi ripostăm cu flori albe.

Albul înseamnă pace şi speranţă. E a românilor că această ţară nu mai e condusă de un grup infracţional", a declarat deputatul USR; Emanuel Ungureanu.

Moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Dăncilă este dezbătută şi votată miercuri în Parlamentul României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici