Vanghelie: Eu nu vreau să cred că pleacă nimeni din partid

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a făcut apel marţi la Ion Iliescu şi la Adrian Năstase, solicitându-le să fie atenţi la derularea şedinţei CExN în care se discută propunerea de excludere a lui Geoană, el apreciind că ceea ce se întâmplă echivalează cu decapitarea PSD în perioada viitoare.

202 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Eu nu vreau să cred că pleacă nimeni din partid

Marian Vanghelie (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Eu nu cred că azi se va întâmpa aşa ceva (excluderea lui Geoană - n.r.). Am încredere în liderii partidului şi fac apel la Ion Iliescu şi la Adrian Năstase ca azi să fie foarte atenţi, că eu cred că ceea ce se întâmplă va fi decapitarea PSD în următoarea perioadă", a spus Vanghelie.

El a arătat că nu va vota excluderea lui Geoană din PSD.

"Eu votez pentru unitatea partidului şi pentru democraţie în partid. Eu nu am cum să votez aşa ceva (excluderea - n.r.). Deci asta numai în perioadele staliniste se întâmpa, astea sunt execuţii", a spus Vanghelie.

El a precizat că PSD trebuie să rămână unit.

"Eu nu vreau să cred că pleacă nimeni din partid. Eu vreau să rămână PSD unit şi cu Mircea Geoană, şi cu Victor Ponta, şi cu Adrian Năstase, şi cu Ion Iliescu, să putem câştiga alegerile. Altfel nu merge. Eu cred că am scăzut în sondaje numai prin ceea ce s-a întâmpat azi", a spus Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici