Vîlceanu: Ministerul Sănătăţii discută cu Comisia Europeană pentru finanţarea mai multor spitale

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a declarat, miercuri, că o echipă a Comisiei Europene a venit la Minister, unde au fost invitaţi toţi coordonatorii de reformă, iar după o discuţie între Ministerul Sănătăţii şi Comisie ar putea să fie finanţate mai multe spitale.

183 afișări
Imaginea articolului Vîlceanu: Ministerul Sănătăţii discută cu Comisia Europeană pentru finanţarea mai multor spitale

Sursa Foto - Facebook, Dan Vîlceanu

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă există o dispută în coaliţia de guvernare pe tema banilor care ar trebui să vină din PNRR alocaţi pentru Ministerul Sănătăţii, după ce Ministerul Sănătăţii a modificat lista cu cele 49 de spitale care urmează să fie modernizate din banii din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, ministrul Dan Vîlceanu a spus că nu există o altă listă, dar există discuţii pentru adăugarea altor spitale pe lista celor 49.

„Nu există niciun fel disensiune în coaliţie legat de spitale. În această perioadă, Ministerul Sănătăţii are ca sarcină în PNRR să elaboreze criteriile de selecţie a spitalelor care vor fi finanţate prin pndl din această listă de 49. O discuţie cu Comisia a avut loc acum când o echipă a Comisiei a venit la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi au fost invitaţi toţi coordonatorii de reformă. Ştiu că unul dintre subiecte a fost legat de posibilitatea adăugării pe această listă de 49 de spitale a unor alte unităţi medicale şi este o discuţie pe care o are Ministerul Sănătăţii cu Comisia”, a spus Vîlceanu.

Acesta a precizat că nu a primit o altă listă de spitale şi nici nu s-a făcut o altă listă.

„Este o discuţie cu Comisia să vedem dacă este posibilitatea suplimentării acelei liste”, a mai spus ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici