Voiculescu despre demisia lui Cherecheş: ”Poate am avut aşteptări diferite”

  • Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a comentat joi demisia consilierului onorific Răzvan Cherecheş, spunând că „poate am avut aşteptări diferite”.
  • El a menţionat că va ţine cont în continuare de sfaturile profesorului Cherecheş.
1335 afișări
Imaginea articolului Voiculescu despre demisia lui Cherecheş: ”Poate am avut aşteptări diferite”

Vlad Voiculescu a fost întrebat joi seara despre demisia consilierului onorific, Răzvan Cherecheş, cel care a spus că pleacă având „un gust amar”.

„Mai întâi de toate, o să spun că am toată aprecierea şi tot dragul pentru domnul profesor Cherecheş. Este un om excepţional care a contribuit prin efortul propriu la comunicarea în pandemie. Poate că am avut aşteptări diferite. A fost un consilier onorific cu care ne-am sfătuit. Poate nu destul de des şi poate că nu de fiecare dată opiniile dânsului au putut fi transpuse în practică”, a spus Vlad Voiculescu.

Acesta a menţionat că recunoaşte că şi lui i se părea, din afară, că „lucrurile sunt mai simple până să intru într-o organizaţie”.

Voiculescu a precizat că Ministerul Sănătăţii are o echipă solidă, din care fac parte şi consilieri onorifici, iar cu Răzvan Cherecheş se va sfătui în continuare.

Răzvan Cherecheş a anunţat că miercuri a demisionat din funcţia de consilier onorific la Ministerul Sănătăţii, poziţia sa fiind oricum neplătită: „Experienţa mea a fost una amară. Am fost solicitat pentru un sfat bazat pe dovezi doar de două ori şi am propus sugestii, idei şi articole ştiinţifice (nesolicitate) către minister cu o frecvenţă de una pe zi (la început) şi apoi câte una la 2-3 zile (probabil că aşteptările mele au fost nerealiste). Am crezut că voi putea ajuta, dar am descoperit că funcţia a fost literal una onorifică – echipa din minister este mult prea prinsă ca să utilizeze experienţa consilierilor (aceasta a fost situaţia în cazul meu)”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici