Altă victorie pentru Dinamo

Golurile spectaculoase ale lui Zicu au adus altă victorie ieri (2-1) cu dinamoviştii de la Budejovice, "cîinii" mai avînd şi două bare, una a lui Dănciulescu. Dinamoviştii au pornit meciul de ieri cu cehii de la Budejovice cu motoarele turate la maximum. Niculescu (2) şi Zicu (4) au fost aproape de a marca. O eroare a axului central al apărării lui Rednic a fost speculată imediat de Vozabal (10). Şocul a fost resimţit pozitiv. Dănciulescu (12) a reluat din "foarfecă", superb, dar mingea a lovit bara. Neşansa "cîinilor" a continuat. Trei minute mai tîrziu, Niculescu a bătut o lovitură liberă de la 23 de metri, însă balonul s-a dus în transversală.

Imaginea articolului Altă victorie pentru Dinamo

Altă victorie pentru Dinamo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici