Andrei Caramitru, McKinsey Romania: Infrastructura alunga doi din trei investitori

Romania figureaza pe lista scurta a tuturor investitiilor straine majore care se deruleaza, in momentul de fata, in Europa Centrala si de Est, insa pierde doua treimi din proiectele de investitii, din cauza infrastructurii slab dezvoltate, care atrage costuri logistice foarte mari, afirma Andrei Caramitru, managing partner al filialei locale a McKinsey, cea mai mare companie de consultanta in strategie din lume.

1 afișare
Imaginea articolului Andrei Caramitru, McKinsey Romania: Infrastructura alunga doi din trei investitori

Andrei Caramitru, McKinsey Romania: Infrastructura alunga doi din trei investitori

Cei mai multi dintre clientii gigantului american de consultanta, care asista, in deciziile de business, peste 800 de firme dintre cele mai mari 1.000 de companii din lume, vad Romania ca fiind una dintre primele patru-cinci tari la nivel global, ca interes de a investi, in momentul actual. “Avantajele Romaniei tin de costurile fortei de munca si de piata de desfacere, insa pierde intotdeauna la capitolul infrastructura.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici