Care sunt cele mai spectaculoase privelişti de la înălţime

Dacă vrei să vezi câteva imagini cu adevărat spectaculoase, atunci nu trebuie să ratezi câteva destinaţii. Fie că vorbim despre mica insulă Bali din Indonezia sau despre Curonian Spit, faşia lungă de pământ care leagă Rusia de Lituania, vezi mai jos câteva imagini absolut incredibile, fotografiate din avion.

39 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai spectaculoase privelişti de la înălţime

Care sunt cele mai spectaculoase privelişti de la înălţime (Imagine: www.incont.ro)

Una dintre cele mai interesante poze este cea a lacului glaciar din munţii St. Elias, scriu cei de la Buzzfeed.com.

Nu trebuie să ratezi nici mica fâşie care leagă Rusia de Lituania. Curonian Spit este de fapt o plajă lungă de 98 de kilometri pe care cresc păduri întinse de pini.
Citeşte mai multe despre cele mai spectaculoase privelişti pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici