Castigator surpriza la blocul 6/49

Fostul stapan al Loteriei Nationale Romane (LNR), Nicolae Cristea, a platit 146 de miliarde pentru construirea unui bloc care nu a intrat nici pana in prezent in proprietatea companiei de stat. Acesta s-a jucat cu o afacere de 146 de miliarde de lei vechi pana cand situatia a scapat de sub control.

1 afișare
Imaginea articolului Castigator surpriza la blocul 6/49

Castigator surpriza la blocul 6/49

Mai precis, Cristea a semnat un contract beton in favoarea societatii Romcom International SRL – firma abonata la afaceri cu Loteria inca din 1993 – pentru ridicarea blocului 6/49, bonusul premiului cel mare de la renumitul joc. Numai ca blocul facut pe banii institutiei nu a intrat in proprietatea ei, ci a ramas in scripte la constructor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici