Ce spun astrele despre relaţia dintre fiica preşedintelui Băsescu şi fiul lui Hrebenciuc

Idila verii, cea dintre Elena Băsescu, mezina preşedintelui României, şi Andrei Hrebenciuc, fiul unuia dintre cei mai importanţi lideri ai PSD, a fost larg comentată în momentul în care cei doi tineri nu şi-au mai ascuns relaţia. Ce spun astrele de relaţia lor? Conform astrologilor, pe cei doi îi uneşte, printre altele, dragostea pentru bani.

1 afișare
Imaginea articolului Ce spun astrele despre relaţia dintre fiica preşedintelui Băsescu şi fiul lui Hrebenciuc

Ce spun astrele despre relaţia dintre fiica preşedintelui Băsescu şi fiul lui Hrebenciuc

http://www.click.ro/articole/uniti-din-drago-te-de-bani/24928

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici