Craiova, trimisă în Liga a 2-a înainte de decizie!

Craiova fotbalistică traversează momente de cumpănă. Dacă în campionat oltenii zburdă, fiind una dintre revelaţiile actualului sezon, în birourile FRF situaţia Universităţii este extrem de încurcată.

1 afișare
Imaginea articolului Craiova, trimisă în Liga a 2-a înainte de decizie!

Craiova, trimisă în Liga a 2-a înainte de decizie!

Conform informaţiilor care curg dinspre Casa Fotbalului în ultimele zile, şedinţa programată mâine, în care se va analiza apelul făcut de olteni faţă de decizia de nelicenţiere dictată la 15 mai, va menţine hotărârea iniţială a forului condus de Viorel Duru, acest lucru fiind echivalent cu retrogradarea Universităţii în cel de-al doilea eşalon.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici