Crescut în spiritul "câinilor", admirat de stelişti! Cîrţu a pus ochii pe fiul lui Ionel Ganea

Ieri, în Ghencea, micuţii din "Ştefan cel Mare" de la grupa 1999 au reuşit să câştige marele trofeu chiar în fieful Stelei. Elevii antrenorului Cătălin Bîrleanu s-au impus în faţa roş-albaştrilor, conduşi de Corneliu Ionescu, la limită, 1-0.

3 afișări
Imaginea articolului Crescut în spiritul "câinilor", admirat de stelişti! Cîrţu a pus ochii pe fiul lui Ionel Ganea

Crescut în spiritul "câinilor", admirat de stelişti! Cîrţu a pus ochii pe fiul lui Ionel Ganea

Steliştii au plâns cu un ochi şi s-au bucurat cu altul. Motivul de fericire a fost adus de grupa 2000 a profesorului Remus Ivănescu. Copiii au câştigat meciul en-fanfare. Ei i-au zdrobit pe cei de la şcoala de fotbal "Calcio" cu scorul de 12-0! La final, printre cei care au decernat trofeele în aplauzele spectatorilor s-au numărat Helmuth Duckadam, Latovlevici şi Novak Martinovic.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici