Doctorul masinilor de epoca

Un Cadillac din 1962, cu motor V6 de 5.000 cmc, ce i-a apartinut lui Elvis Presley, a fost reparat de Constantin Zidaru. Cunoscut de majoritatea detinatorilor de bijuterii vechi cu patru roti, Constantin Zidaru se ocupa de aproape 30 de ani de restaurarea retromobilelor. In garajul sau din Campina a refacut zeci de masini vechi, unele chiar si de 70 de ani. A fost vorba mai mult de pasiune decat de castigul financiar, pentru ca nu se poate spune ca s-a imbogatit de pe urma muncii de restaurare.

1 afișare
Imaginea articolului Doctorul masinilor de epoca

Doctorul masinilor de epoca

Oricum, in aceasta activitate a avut avantajul ca familia i-a inteles si respectat pasiunea. A ajuns de-a lungul timpului sa "gazduiasca" in garajul sau marci celebre de automobile. Chevrolet din ’40, De Sotto din ’39, Opel Olimpia din 1937, Opel Capitan din 1939, Wanderer din ’41, Adler din ‘37.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici