Executivii A&D Pharma primesc 2,5 mil. euro daca isi ating targeturile

Dragos Dinu, CEO al grupului farmaceutic A&D Pharma, va primi actiuni in valoare de 0,6 mil. euro.

1 afișare
Imaginea articolului Executivii A&D Pharma primesc 2,5 mil. euro daca isi ating targeturile

Executivii A&D Pharma primesc 2,5 mil. euro daca isi ating targeturile

Cei cinci directori executivi ai A&D Pharma, companie cu o capitalizare de 566 mil. euro pe Bursa din Londra, vor primi actiuni care acum au o valoare de 2,5 mil. euro daca grupul isi va atinge targeturile legate de cresterea profitului operational si de evolutia companiei pe Bursa.Conducerea executiva care detine deja actiuni in valoare de 40 mil. euro la A&D Pharma va primi cumulat in cadrul unui plan aprobat de actionari, 146.000 de GDR-uri (titluri care au in spate actiuni ale companiei), insa va putea intra in posesia acestora numai daca intr-un interval de trei ani vor continua sa lucreze in cadrul companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici