Feuda lui Udrea

Ordinul Elenei Udrea dat angajatilor din Ministerul Turismului (MT) de a nu se pre­zenta la audierile Co­misiei parlamentare de ancheta a fost ascultat, functio­narii citati lipsind ieri in bloc de la audieri. Misterul inregistrarii conversatiei private dintre unii membri ai Comisiei nu a fost elucidat, aceasta conducand in schimb la o joaca de-a baba-oarba cu plangerile penale.

5 afișări
Imaginea articolului Feuda lui Udrea

Feuda lui Udrea

Avocat de meserie, Udrea ii ameninta pe deputati cu Parchetul, dar uita ca inregistrarea a fost facuta ilegal. In schimb, deputatii ameninta ca depun plangere pentru ca au fost spionati, dar se gandesc mai bine si renunta, pentru ca nu are rost sa se bata "in denunturi". In tot acest duel al plangerilor penale, nimeni nu mai pare interesat sa afle unde s-au dus banii publici de la minister.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici