Filiera Harghita

Dupa ce a cumparat de la FPS, la jumatate de pret, 40% din actiunile celei mai importante societati turistice din Harghita – "Bradul" SA Miercurea Ciuc –, actualul presedinte al Federatiei Romane de Hochei, Janos Kurko, a reusit in doi-trei ani sa aduca la faliment aceasta societate.

1 afișare
Imaginea articolului Filiera Harghita

Filiera Harghita

Zestrea societatii "Bradul" SA se compunea, printre altele, din trei complexuri hoteliere, iar acestea au ajuns prin negociere directa la firmele controlate direct sau prin interpusi de catre Janos Kurko. Nici banii societatii "Bradul" nu au ramas neatinsi. O intreaga morisca de SRL-uri a lichidat tot ceea ce mai exista in conturi, firele afacerii ducand tot la Kurko. Desi jocurile financiare ale acestui personaj sunt mai vechi, pana acum nici o instanta nu a fost investita sa judece vreun dosar penal, cercetarile referitoare la Kurko fiind blocate la nivel de parchete sau politie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici