«Gardianul» declanseaza ancheta parlamentara in afacerea «Tractorul»

Publicarea in “Gardianul” a contractului de vânzare a Tractorului Brasov a determinat Comisia pentru politica economica din Senat sa anunte declansarea unei anchete pe marginea acestei afaceri. Presedintele Comisiei, Mihai Tudose, ne-a declarat ca, luna viitoare, AVAS va trebui sa prezinte atât contractul, cât si caietul de sarcini care a stat la baza acestei afaceri dubioase. Senatorii vor intocmi un raport si, in cazul in care se vor descoperi ilegalitati, vor fi demarate investigatii.

1 afișare
Imaginea articolului «Gardianul» declanseaza ancheta parlamentara in afacerea «Tractorul»

«Gardianul» declanseaza ancheta parlamentara in afacerea «Tractorul»

Reprezentantul Casei de Insolventa Transilvania ne-a confirmat ca, daca Flavus Investitii nu-si respecta obligatiile de a pastra activitatea de productie, nu are nici o problema. Incalcarea ar trebui sesizata de SC Tractorul UTB SA Brasov, care este insa in curs de lichidare. In plus, o parte din active au fost ipotecate de catre Flavus. Contractul nu prevede vreo obligatie pentru cei in favoarea carora au fost ipotecate activele, in caz ca executa garantia ipotecara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici