Geoana: „Ori cu PNL, ori cu PD, alta varianta nu este“

Presedintele PSD recunoaste ca motiunea de cenzura este o forma prin care le forteaza mina liberalilor.

1 afișare
Imaginea articolului Geoana: „Ori cu PNL, ori cu PD, alta varianta nu este“

Geoana: „Ori cu PNL, ori cu PD, alta varianta nu este“

Mircea Geoana da cartile pe fata: „N-avem decit perspectiva unei constructii cu liberalii si pe cea a unei constructii cu PD. Alte variante nu sint“. Liderul PSD recunoaste, intr-o declaratie in exclusivitate pentru Cotidianul, ca motiunea de cenzura face parte din jocul tactic de a forta un parteneriat politic ori cu PNL, ori cu PD. „Motiunea are dublu scop: unul tactic imediat, legat de Tariceanu, si unul tactic in atentia PD“, spune Mircea Geoana, care adauga imediat: „Noi sintem interesati sa discutam cu celelalte partide gasirea unei majoritati si pe termen lung, nu numai pe termen scurt“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici