I-a dat inelul

Dupa cum se stie, Petre Roman isi traieste in ultima vreme a doua "tinerete" alaturi de manelista Silvia Chifiriuc. Fostul premier si cintareata sint impreuna oficial de un an si jumatate, iar iubirea pentru ea l-a facut sa divorteze, dupa 30 ani de casatorie. Zilele acestea, amorezii s-au intors dintr-o excursie la Venetia.

1 afișare
Imaginea articolului I-a dat inelul

I-a dat inelul

A urmat o cina romantica, al carei punct culminant a fost atunci cind don Pedro i-a inminat amantei inelul de logodna, din aur alb cu briliante, care l-a costat pe "sarmanul" luptator pentru drepturile pensionarilor, in jur de 3.000 de euro. Desigur, urmeaza nunta. Sintem curiosi daca Petre Roman isi va invita si fetele la nunta, pe post de domnisoare de onoare. Daca Mioara Roman si-a revenit destul de greu dupa teapa trasa de fostul sot, acesta pare sa nu se invete minte, aventurindu-se intr-o a doua casnicie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici