Independenţa energetică a României se joacă de mâine la Haga

Ultima fază a procesului în care se va stabili delimitarea celor 12.000 de kilometri pătraţi pentru care se luptă România şi Ucraina începe mâine la Curtea Internaţională de Justiţie (CIJ) de la Haga.

1 afișare
Imaginea articolului Independenţa energetică a României se joacă de mâine la Haga

Independenţa energetică a României se joacă de mâine la Haga

În primele patru zile, România va avea primul cuvânt, pledând timp de câte trei ore pe zi, deoarece este reclamant. Pledoaria României va fi succedată de cea a Ucrainei, tot timp de patru zile.Apoi vor urma încă două zile în care România va propune judecătorilor o soluţie, iar această etapă se va încheia cu pledoariile Ucrainei. Ulterior, în cel mult şase luni, Curtea va lua o decizie definitivă, obligatorie şi executorie.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici