Lider al Opoziţiei cu jumătate de normă. Cum a negociat Ponta voturile la moţiunea de cenzură de la raliul Spaniei

Pentru cei naivi, care cred că liderii politici se zbat doar pentru binele lor, ziarul „Puterea” vă prezintă cum s-a distrat Victor Ponta cu câteva zile înainte de votarea moţiunii de cenzură. Deşi trebuia să negocieze cu parlamentarii din arcul guvernamental dărâmarea Guvernului Boc, preşedintele PSD a pus pasiunile personale pe primul plan, participând la raliul Spaniei.

5 afișări
Imaginea articolului Lider al Opoziţiei cu jumătate de normă. Cum a negociat Ponta voturile la moţiunea de cenzură de la raliul Spaniei

Lider al Opoziţiei cu jumătate de normă. Cum a negociat Ponta voturile la moţiunea de cenzură de la raliul Spaniei

Oficial, Victor Ponta s-a deplasat în Spania în perioada 20-24 octombrie pentru a se întâlni cu comunitatea din diaspora. Vizita nu a fost una întâmplătoare, în aceeaşi perioadă fiind programată o etapă în campionatul Mondial de Raliuri. Practic, preşedintele PSD a mascat o vizită de lucru pentru a-şi satisface propriile plăceri. Rămas în ţară, Adrian Năstase declara sincer că moţiunea va pica, iar Emil Boc va rămâne în continuare la Palatul Victoria.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici