Marea aglomeratie din octombrie

Seful Brigazii de Politie Rutiera, Marian Motoc, avertizeaza ca traficul in Bucuresti va continua sa fie foarte aglomerat in urmatorii ani. De ieri, traficul in Capitala s-a transformat dintr-un cosmar intr-un infern.

1 afișare
Imaginea articolului Marea aglomeratie din octombrie

Marea aglomeratie din octombrie

Deschiderea noului an universitar a incarcat la maximum strazile si asa suprasolicitate.Mai mult, cu „ajutorul” unui protest al taximetristilor, asociat cu mitocania ce ii caracterizeaza pe unii dintre soferii romani, timp de cateva ore, centrul Bucurestiului a fost paralizat, in principalele intersectii cozile de autoturisme intinzandu-se pe kilometri intregi. Mai grav este insa faptul ca problemele vor continua cel putin doi ani de-acum inainte. Capitala va fi din ce in ce mai aglomerata, numarul masinilor si cel al soferilor vor creste, iar astfel de blocaje se vor instaura la tot pasul. Un prim avertisment in acest sens a fost lansat, ieri, chiar de seful Brigazii de Politie Rutiera (BPR) a Capitalei, comisarul-sef, Marian Motoc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici