'Naomi nu e normala la cap'

Data de 17 ianuarie 2006 va ramane mereu in mintea imigrantei romance Gaby Gibson, din cauza bataii aplicate de Naomi Campbell. Injuriile si loviturile pe care le-a primit au facut-o pe fosta menajera sa caute razbunare in justitie.

1 afișare
Imaginea articolului 'Naomi nu e normala la cap'

'Naomi nu e normala la cap'

Ca sa arate ca vorbeste serios cand spune ca vrea dreptate, romanca Gaby Gibson si-a angajat unul dintre cei mai renumiti avocati in probleme legate de  angajator-angajat din New York, Lambros Lambrou. Acesta a obtinut in nenumarate cazuri despagubiri de peste 750.000 $ pentru clientii sai. Gibson spera ca si in cazul ei sa reuseasca aceeasi performanta. 'Naomi ma sperie de moarte. Stie unde locuiesc. Nu e normala la cap. Are probleme grave', a declarat, pentru New York Post, fosta menajera. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici