Oferta Transgaz a încins investitorii

Gradul ridicat de suprasubscriere în cadrul ofertei publice iniţiale lansate de Transgaz Mediaş a demonstrat gradul sporit de interes al investitorilor pentru anumiţi emitenţi, mai ales pentru cei noi, şi a arătat că, deşi în ultimele luni lichiditatea BVB nu depăşea, în medie, 20-30 de milioane de euro, de bani nu ducem lipsă.

1 afișare
Imaginea articolului Oferta Transgaz a încins investitorii

Oferta Transgaz a încins investitorii

Conform datelor preliminare oferite de Intercapital Invest, valoarea subscrierilor a fost de 3,9 miliarde de lei (1,11 miliarde euro), aproape de nivelul lichidităţii totale înregistrate la Bursa de Valori Bucureşti în ultimele patru luni, respectiv 4,1 miliarde de lei, oferta fiind suprasubscrisă de aproximativ 18 ori. Investitorii mari au subscris de 24,3 ori mai multe acţiuni decât numărul de titluri oferite, valoarea cumulată a sumelor alocate ridicându-se la 3,29 miliarde de lei (938 milioane de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici