PDL deschide umbrela Ioanei Băsescu

În august anul trecut consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu posta pe un blog un basm politic care le punea la un loc pe Albă ca Zăpada, Fetiţa cu chibrituri, Scufiţa Roşie şi chiar Moş Crăciun, în previziunile electorale ale anului viitor.

4 afișări
Imaginea articolului PDL deschide umbrela Ioanei Băsescu

PDL deschide umbrela Ioanei Băsescu

S-au făcut speculaţii în identificarea for­ma­ţiu­nilor politice ascunse după perso­najele de poveste, Albă ca Zăpada fiind indentificată cel mai des cu PDL. Recent, chiar preşedintele Băsescu a arătat cu degetul către PDL.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici