Ponta scoate banii PSD din România

Pe lângă idiotul lui Dostoievsky, prinţul Lev Nikolaevici Mâşkin, un personaj de mare complexitate, marcat de epilepsie, idiotul lui Ion Ilici Iliescu, Viorel Victor Ponta, este un personaj frust, penibil, un simplu „idiot“ în sensul cel mai medical cu putinţă, intratabil, autistic, oligofren, un banal încurcă-lume redus mintal, marcat de abolirea discernământului, şi de o găunoasă şi vituperantă retorică comunistoidă în care se amestecă trăsături grosolane de maoism anacronic şi cheguevarism de doi lei.

3 afișări
Imaginea articolului Ponta scoate banii PSD din România

Ponta scoate banii PSD din România

Ponta s-a desfăşurat recent în întreaga-i idioţenie dublată de duplicitate funciară cu ocazia prezentării publice a bilanţului său de activitate în fruntea PSD intitulat pompos "Raportul Preşedintelui Ponta". Iată ce scrie la Raport Victor Ponta: "2010 a fost anul în care vocile liderilor istorici, Ion Iliescu şi Adrian Năstase, au redevenit importante în PSD (...) PSD îşi respectă trecutul, mai ales când valorile autentice sunt aproape de PSD, aproape de electoratul PSD şi aproape de interesul PSD de a câştiga, din nou, alegerile".

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici