Pretul urias de import al gazelor explodeaza pe scena politica

Indiscutabil, nu exista pe scena politica un actor mai competitiv decat Traian Basescu. Capacitatea domniei sale de a pune pe tapet si de a scoate beneficii electorale din temele cu impact social este de notorietate. Seful statului nu pierde nicio ocazie in a arata electoratului ca va veghea de acolo, de la Cotroceni, la apararea intereselor celor multi.

7 afișări
Imaginea articolului Pretul urias de import al gazelor explodeaza pe scena politica

Pretul urias de import al gazelor explodeaza pe scena politica

Pretul inacceptabil pe care Romania il plateste la gazele naturale reprezinta un subiect care poate aduce multe voturi.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici