Roşca şi Chirieac - exemplificaţi negativ după publicarea Strategiei Naţionale de Apărare

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe forma incipientă a Strategiei Naţionale de Apărare înaintată de şeful statului, Traian Băsescu, către Parlament, că vuvuzelele media ale lui Vîntu şi Voiculescu s-au simţit lezate în orgoliile jurnaliştilor deontologi care îşi fac veacul în magherniţele celor doi manipulatori-şefi.

3 afișări
Imaginea articolului Roşca şi Chirieac - exemplificaţi negativ după publicarea Strategiei Naţionale de Apărare

Roşca şi Chirieac - exemplificaţi negativ după publicarea Strategiei Naţionale de Apărare

Toată ziua de ieri, Realitatea lui Vîntu şi Antenele lui Voiculescu au prezentat trunchiat în stilul caracteristic această ştire, cum că noile constatări legate de campaniile de presă la comandă ar afecta libertatea presei, încercånd din nou să sugereze că Romånia se va transforma în noul mandat al actualului preşedinte într-un stat dictatorial în care cenzura presei va funcţiona din plin.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici