Video Secretele autostrazii Transilvania

Clujeanul.ro ofera un dosar intreg al “Autostrazii Transilvania”, in mai multe episoade dupa principiul romanelor foileton – format ziaristic cu care, stie orice golan, Alexandre Dumas s-a imbogatit. Din primul episod aflam ca “...[fiind] o imbinare de forta bruta si tehncologia mileniului III, autostrada Transilvania este cea mai mare lucrare de infrastructura aflata in acest moment in lucru in Europa”. Amin. Amin si ... fara comentarii, pentru ca in fata comediei absolute vorbele sunt de prisos. Alte stiri si comentarii in editia de astazi a “Urzicii de presa”.

6 afișări

“Urzica de presa” este o revista a presei relaxanta si amuzanta, special gandita pentru cei care nu-si permit pauze mai lungi de 10 minute. “Urzica de presa” este prima emisiune video zilnica (apare de luni pana vineri la ora 13) difuzata exclusiv pe internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici