Seful BRD: Nici rezultatele, nici dezvoltarea nu vor fi afectate de pierderea de la SocGen

BRD, filiala locala a Societe Generale, nu este afectata in niciun fel de pierderea de 4,9 mld. euro suferita de banca-mama din Franta din cauza operatiunilor financiare frauduloase derulate de un trader, sustine Patrick Gelin, presedintele BRD-SocGen. Pierderea din Franta a fost de altfel acoperita imediat printr-o majorare de capital de 5,5 mld. euro.

1 afișare
Imaginea articolului Seful BRD: Nici rezultatele, nici dezvoltarea nu vor fi afectate de pierderea de la SocGen

Seful BRD: Nici rezultatele, nici dezvoltarea nu vor fi afectate de pierderea de la SocGen

"BRD isi asigura lichiditatile de pe piata locala. Avem si linii de credit cu Societe Generale, dar ne finantam preponderent pe plan local", a declarat ieri Gelin intr-o conferinta de presa. El afirma ca nici rezultatele financiare, nici planul de dezvoltare de anul acesta al BRD nu vor fi afectate de problemele raportate ieri de banca-mama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici