Trustul Realitatea, „ciuruit“ de Vîntu

După ce mai mulţi ani a susţinut artificial pe piaţă publicaţiile grupului, Vîntu caută să-şi „vindece“ afacerea concentrându-se pe mediile electronice. Măsura radicală a lui Sorin Ovidiu Vîntu de a renunţa la investiţiile în presa scrisă este privită ca o consecinţă naturală a strategiei sale de business. Unde a greşit?

2 afișări
Imaginea articolului Trustul Realitatea, „ciuruit“ de Vîntu

Trustul Realitatea, „ciuruit“ de Vîntu

Miercuri, în timp ce angajaţii de la "Cotidianul", "Business Standard" şi "Money Express" încercau să afle ce se va întâmpla în continuare şi cum vor reuşi să îşi plătească ratele la bănci, conducerea Realitatea-Caţavencu anunţa investiţii de 4,5 milioane de euro în operaţiunile din Republica Moldova.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici