Vezi aici topul maşinilor accesibile care ajung la 100km/h în şase secunde

Tânjeşti la o maşină puternică, cu care să „zbori” pe şosele? Ţi-ar plăcea să-ţi cumperi un autoturism cu mulţi cai putere, dar sumele cu multe zerouri ale brandurilor din acest segment te sperie. Forbes a realizat recent un top al celor mai rapide maşini din lume. Vestea bună este că preţurile acestora ajung la cel mult 30.000 de dolari. În plus, autovechiculele ating, în medie, suta de kilometri în şase secunde şi au transmisii atât manuale, cât şi automate.

4 afișări
Imaginea articolului Vezi aici topul maşinilor accesibile care ajung la 100km/h în şase secunde

Vezi aici topul maşinilor accesibile care ajung la 100km/h în şase secunde

Aurul merge la Ford Mustang GT, care a reuşit performanţa de a primi titul de cea mai rapidă maşină. La bordul acesteia atingi suta de kilometri în 4,8 secunde. Modelul cu motor de 5 litri şi transmisie manuală cu şase trepte de viteză, are un preţ aproximativ de 29.000 de dolari.

Pe locul doi se află Subaru Impreza WRX, cu motor de 2,5 H4 turbo şi transmisie manuală, în cinci trepte. Impreza atinge suta de kilometri în 5,2 secunde. Cât te costă acest autoturism? În jur de 25.000 de dolari.

Bronzul merge la un alt Ford, şi anume Ford Mustang Coupe. Cu un motor de 3,7 litri şi transmisie manuală în şase trepte de viteză, Mustang prinde 100 de kilometri la oră în 5,6 secunde. Preţul maşinii ajunge şi la el la 22.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici