Video Celine Dion, Andrea Bocelli, Lady Gaga şi John Legend au încheiat concertul One World cu o colaborare spectaculoasă

Concertul online „One World: Together at Home“ de sâmbătă s-a încheiat cu o colaborare uimitoare între Celine Dion, Lady Gaga, Andrea Bocelli, John Legend. Ei au cântat împreună celebra melodie "The Prayer" (“Rugăciunea”), duetul de succes din 1999 dintre Bocelli şi Celine Dion. Renumitul pianist chinez Lang Lang i-a acompaniat pe cei patru solişti.

376 afișări

"The Prayer", a fost iniţial înregistrată de Dion şi de Bocelli în două versiuni individuale, separate, pentru filmul din 1998 “Quest for Camelot”, iar în 1999 piesa a fost transformată într-un duet şi a câştigat un premiu Oscar pentru cea mai bună melodie originală dintr-un film şi un premiu Grammy pentru cea mai bună colaborare pop, în anul 2000.

Concertul One World: Together At Home, transmis în toată lumea online şi TV, a fost susţinut financiar de mărci precum Coca-Cola, Cisco, GlaxoSmithKline, IBM, Johnson & Johnson sau PepsiCo. Concertul a reprezentat un gest uriaş de solidaritate faţă de OMS şi alte mari organizaţii caritabile care luptă împotriva COVID-19.

 

Mai jos, clipul piesei "The Prayer”:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici