CNAS anunţă că a plătit furnizorii de servicii medicale

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) anunţă că a plătit, marţi, furnizorilor de servicii medicale din ţară, toate sumele datorate pentru luna noiembrie 2023.

475 afișări
Imaginea articolului CNAS anunţă că a plătit furnizorii de servicii medicale

CNAS anunţă că a plătit furnizorii de servicii medicale

CNAS a transmis caselor de asigurări de sănătate din teritoriu, în cursul zilei de marţi, filele de buget care asigură decontarea obligaţiilor de plată înregistrate la finele lunii noiembrie 2023 pentru toate domeniile de asistenţă medicală, decontarea proporţională cu creditele bugetare alocate prin Hotărâre de Guvern pentru acoperirea obligaţiilor de plată cu termen scadent în decembrie 2023 pentru toate domeniile de asistenţă medicală şi creditele de angajament necesare acordării serviciilor medicale şi medicamentelor, inclusiv a programelor naţionale de sănătate curative, până la finele anului 2023.

„În continuare CNAS, cu sprijinul ministerelor Sănătăţii şi Finanţelor, va face toate demersurile legale pentru acoperirea financiară corespunzătoare a serviciilor medicale prestate în beneficiul persoanelor asigurate de furnizorii aflaţi în contract cu casele de asigurări de sănătate şi pentru respectarea tuturor obligaţiilor contractuale de plată”, transmite CNAS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici