La 56 de ani, Monica Bellucci şochează: ”Visez să trăiesc sănătos până la 150 de ani şi să mor în linişte, în somn”. S-a aflat dieta vedetei

  • Actriţa spune că nu făcea deloc sport, până să devină mamă a doua oară.
  • Nici acum se omoară cu mişcarea, iar alergarea este complet exclusă din programul său.
  • Bellucci mărturiseşte că nu se teme de boală şi nici de bătrâneţe.
1093 afișări
Imaginea articolului La 56 de ani, Monica Bellucci şochează: ”Visez să trăiesc sănătos până la 150 de ani şi să mor în linişte, în somn”. S-a aflat dieta vedetei

Monica Bellucci

Senzuală, charismatică, inteligentă, sclipitoare, elegantă, frumoasă. Pe scurt, o divă uluitoare, emblema frumuseţii mediteraneene. Actriţă, fost model, mamă a două fiice, italianca Monica Bellucci îşi menţine intacte dimensiunile fizice, la vârsta de 56 de ani.

Într-un interviu pentru ”Madame Figaro”, vedeta a vorbind despre alimentaţie şi despre fitness: „Nu am făcut niciodată activitate fizică până la naşterea celei de-a doua fiice ale mea, Leonie. Mult timp am evitat orice formă de exerciţiu. Dar, după a doua sarcină, am decis să fac un antrenament uşor şi am început să lucrez cu un antrenor. Când pot, fac o oră de sport pe zi, dar nu fac jogging niciodată, pentru că mă dor articulaţiile.

Momentan, trăiesc foarte bine. Mai târziu, vom vedea. Nu mi-e frică să îmbătrânesc, nu mă tem de boli. Visez să trăiesc sănătos până la 150 de ani, să continuu să beau cappuccino împreună cu prietenii mei şi să mor în linişte, în somn”.

Monica Bellucci a vorbit şi despre ce alimente pune pe masă. Se înţelege minunat cu mâncarea de toate felurile: „Nu am fost niciodată strictă în ceea ce priveşte dieta. Mănânc legume, peşte, carne şi paste. Mărturisesc că renunţ la câte ceva, dar doar ocazional, pentru că îmi place să mănânc şi nu-mi place să mă sacrific”.

Totuşi, admite că este atentă la cantităţi: „Nu sunt obsedată de pierderea în greutate. Dacă aş fi rămas fată de provincie, în adâncul sufletului sunt asta, în sensul că dacă aş fi continuat să locuiesc în Città di Castello, acum aş fi cântărit, probabil, cu 10 kilograme în plus. Dar slujba mă obligă să mă menţin în formă. Dacă faci un film, trebuie să fii atent la masă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici