O rusoaică a murit de foame. De 6 ani, fata nu mai punea gura pe apă

  • Zhanna Samsonova, 39 de ani, s-a stins din viaţă, după ce a luat o infecţie asemănătoare holerei.
  • Boala s-ar fi agravat din cauza dietei sale extrem de restrictive.
  • „Mânca doar fructe, seminţe de floarea-soarelui şi smoothie-uri”, spun cunoscuţii despre influencera vegană.
2684 afișări
Imaginea articolului O rusoaică a murit de foame. De 6 ani, fata nu mai punea gura pe apă

O rusoaică a murit de foame. De 6 ani, fata nu mai punea gura pe apă

Rusoaica Zhanna Samsonova, o influenceră vegană şi raw food, ar fi murit pe 21 iulie de foame, la vârsta de 39 de ani, scrie Daily Mail. Samsonova trăia în Malaezia.

Femeia călătorea în Asia de 17 ani şi urma de zece ani o dietă cu crudităţi pe bază de plante, care consta din fructe, muguri de floarea-soarelui, smoothie-uri. În unele perioade, femeia practicat şi „post uscat”, în care refuza să mănânce sau să bea ceva zile întregi.

De mai bine de şase ani se pare că a încetat să mai bea apă, înlocuind-o cu sucuri de fructe. Cunoscută pe reţelele de socializare sub numele de Zhanna D'Art, influencera se lăuda cu milioane de urmăritori între TikTok, Facebook şi Instagram, unde îşi promova filosofia alimentară şi publica reţete vegane.

După ce s-a ales cu o infecţie asemănătoare holerei, boala s-ar fi agravat din cauza dietei extrem de restrictive, după cum a declarat mama ei, dar motivul oficial al morţii nu a fost încă stabilit.

Familia încearcă să-i transporte cadavrul în Rusia, pentru înmormântare. „Acum câteva luni, în Sri Lanka, părea deja epuizată”, a spus un prieten pentru Newsflash. „Au trimis-o acasă, la tratament, dar a fugit de acolo”, se mai precizează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vegan,
dietă,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici