(P) Fără stres de sărbători!

Luna decembrie ar trebui să fie luna bucuriei şi a liniştii, marcată de apropierea celor dragi, de momente frumoase şi de cadouri nenumărate! Cu toate acestea, un studiu recent a pus în lumină faptul că aproape jumătate dintre adulţi susţin că sărbătorile de iarnă reprezintă perioada cea mai stresantă din an!

130 afișări
Imaginea articolului (P) Fără stres de sărbători!

Grija pentru cadouri, facturi de energie, stresul indus de vizitele sociale şi anxietatea legată de începutul noului an îşi spun toate cuvântul şi ne fac să ne simţim nervoşi, deprimaţi şi anxioşi tocmai atunci când ar trebui să ne bucurăm mai mult  de viaţă!

Ca să ne pregătim cum trebuie pentru Crăciun şi Anul Nou şi să avem o stare de spirit excelentă trebuie să luăm din timp măsuri! Emocalm este soluţia naturală care ne ajută se ne recăpătăm echilibrul şi liniştea interioară şi ne dă puterea să ne ocupăm de toate lucrurile, pe rând, eficient şi fără stres!

Emocalm are în compoziţie roiniţă, lavandă, sunătoare şi valeriană şi ne ajută să îmblânzim anxietatea, stresul şi atacurile de panică ca să ne bucurăm de sărbători pline de zâmbet şi linişte.

Secretul este să începem să luăm Emocalm cu câteva zile înainte de Crăciun şi să continuăm să ne bazăm pe ajutorul lui până după Revelion.

Sărbători fericite!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici